Buurtpreventie Zuid Oost

Voor drukwerk (visitekaartjes, flyer en identiteitskaart) is door ons contact gelegd met het ROC van Twente. Buurtpreventie moet het hun toegezonden aanvraagformulier invullen om helder te krijgen wat de verwachtingen zijn. Aan de hand hiervan wordt bekeken of de opdracht haalbaar is voor de studenten van het ROC. Beslissing volgt hierna.

Wat betreft de jacks, onze accountmanager heeft 4 adressen doorgegeven van bedrijven die werkkleding en veiligheidskleding verkopen. Buurtpreventie kan zelf contact met hun opnemen. Wij kunnen hierin niet bemiddelen. Mocht dit tot niets leiden dan is een veiligheidshesje met tekstopdruk een mogelijke optie.
MEDEDELING DE SLINGER:
INMIDDELS ZIJN DE GELE PARKA JACKS GESCHONKEN DOOR DE GEMEENTE ALMELO. MET DE ROC VAN TWENTE IS DE MATCH GEMAAKT VOOR ID-BEWIJZEN, FOLDERS EN VISITEKAARTJES.

Stichting Naturhus Almelo

We zijn op korte termijn op zoek naar iemand ( werkvoorbereider) die aan de hand van een digitale tekening een bestek kan maken, zodat aannemers daarmee aan de slag kunnen ( offerte).

we denken daarbij aan een werkvoorbereider die m.n. gespecialiseerd is in groene projecten ( hoeft niet per se).

Ook zijn we natuurlijk geïnteresseerd in uw bereidheid om eventueel mensen van het AZC in te zetten bij de transformatie van het Hagenpark Almelo tot een Doepark.

Vraag is neergelegd bij Donkergroen.